Om Tilbud.dk

Alle varer på Tilbud.dk er på lager og kan bestilles og betales med kort eller MobilePay. Nye varer tilføjes hver uge.

Lige nu bruger vi Tilbud.dk til at give skarpe priser fra vores eget sortiment. Tilbud.dk ejes og drives af Lavpris Kram, som er en dansk handelsvirksomhed med mere end 10 år på bagen.

Hvis du ligger inde med restpartier – eller bare har skarpe priser på varer, du mener kan have interesse for kunderne på Tilbud.dk, er du velkommen til at kontakte os. Det er dog et krav, at du selv er lagerførende i varen, da vi ellers får for mange henvendelser. Det er desuden vigtigt, at varen kan sælges til en skarp tilbudspris.

Tilbud.dk har firmaadresse på Fynsgade 29, 6700 Esbjerg. Tilbud.dk har outletsalg i Buegangen lige overfor Rundetårn. Stadet i Buegangen er ovedækket, men udendørs og har ikke en fysisk adresse, men Rundetårn ligger på Købmagergade 52A, 1150 København K (OBS: ikke Tilbud.dks adresse).

Stadet i Buegangen er typisk åbent onsdag til lørdag det meste af året, dog med forbehold for dårligt vejr (typisk blæst over 15 meter i sekundet i vindstød, eller meget regn). Undertiden er vi desuden optaget af markeder eller messer.

Tilbud.dk bruger stadepladsen i Buegangen til at fremvise og sælge de mest populære varer, som du også kan finde på Tilbud.dk.

Tilbud.dk i Buegangen, Købmagergade
Tilbud.dk i Buegangen, Købmagergade

 

Stade i Buegangen, Rundtårn, tilbud.dk
Stade i Buegangen, Rundtårn, tilbud.dk

 

Julesalg Tilbud.dk i Købmagergade, Kbh K, Buegangen
Julesalg Tilbud.dk i Købmagergade, Kbh K, Buegangen